Изработване на интелигентни ключове на BMW F-серията

Автомобилите от серията BMW F са оборудвани с най-новата система за достъп без ключ, което означава, че ключът им е оборудван със същата система.

За да стартирате двигателя, няма нужда да поставяте ключа в слота, както беше направено в предишните серии на тази марка, и е достатъчно само да запазите системата за влизане без ключ в зоната за достъп и просто натиснете бутона за стартиране.

Системата е много удобна, но производственият процес за тази марка автомобили е сложен и изисква специални познания в тази област.

Процесът на изработване на автомобилен ключ на BMW Серията F:

  • Четене на данни от устройството за достъп до автомобила;
  • Запис на данни в ключа за колата;
  • Ключова адаптация.

Интелигентен ключ на BMW x 5

За да произведете ключ на BMW F-серия, преди всичко трябва да извадите данните от устройствата за достъп до колата, след което тези данни трябва да бъдат въведени в самия ключ, а последната стъпка е да се адаптира ключът към колата.

За да направите ключ на BMW F-серия, трябва да имате специални познания в областта на автомобилните ключове, както и в автомобилната електроника.

Доверете се на професионалистите, които са се доказали в бранша за ключарски услуги.

Какви са предимствата, ако ни се доверите:

– Използване на оригиналните ключове;

– Професионални програмисти;

– Време на производство в един ден;

– Гаранция за качеството на работата.

Осъществяването на ключ за BMW серия F отнема до два часа, след което ще получите абсолютно работещ оригинален ключ.

Ремонт на запалването

Ако решите да поправите запалването –  свържете се с нашата компания по всяко удобно за Вас време. Без значение какъв автомобил имате, ние работим с всички марки автомобили.

Основните предимства на сътрудничеството с нас:

  • Гаранция за всички видове работи;
  • Отзивчивост;
  • Достъпни цени.

Ако е необходимо, можете да поръчате ключар до мястото, където се е случило блокиране на заключването на автомобила ви. Специалистът ще се придвижи до колата и ще поправи щетите на място. И ще спестите време и пари (няма нужда да се обаждате на камион).

Разходите по ремонт на ключалката за запалване се изразява след извършване на работата. Времето за тази процедура отнема средно 30 минути.

Ако искате да изясните някои въпроси – свържете се с мениджъра на посочените на сайта SOFIA KEY телефонни номера. Може да му бъдат зададени въпроси: Например, колко ще струва смяна на ключа за запалване с бутон или ремонт на бравата.