Дори и най-опитните крадци ще бъдат обезсърчени, ако домът Ви е добре защитен. С високотехнологични брави, собствениците на жилища може да си осигурят безопасност от взлом, когато не са вкъщи. Ключът е за да предпазите дома си от взлом.

Колкото бравите са с по-висок клас на разбиване, толкова по-малка е вероятността те да се насочат към вашия дом. Домът ви трябва да бъде защитен от всички домове във вашия блок.

Нека разгледаме  няколко съвета.

Съвети за безопасен дом и предотвратяване на взлом

  • Не позволявайте пощата ви да се трупа.
  • Дръжте светлини в къщата. Трябва да се монтират сензори за движение от външната страна на дома, особено на места за влизане в дома, задната врата, зоната на гаражната врата и др. Осветяването на външната част на вашия дом с енергийно ефективни компактни флуоресценти ще помогне да се спрат крадците.
  • Поддържайте храстите достатъчно ниски, за да гарантирате, че крадците не могат да се крият в тях, както и да позволите видимост на съседите и минаващите, които да виждат какво се случва във вашия двор. Освен това, уверете се, че всички дървета и храсти са подрязани около прозорците и вратите на дома.
  • Затворете щорите, когато сте далеч от дома.
  • Не давайте признаци, че сте далеч от дома. Изключете звънеца на телефона, поставете лампи в различни стаи с таймер, както и радио или телевизор.
  • Инсталирайте филми за прозорци за сигурност в близост до дръжките на вратите или прозорци, които смятате за уязвими. Филмите за безопасност и защита правят стъклото по-трудно да се разбие; следователно ще разочаровате крадците.
  • Не поставяйте ценности на очевидни места.
  • Ако сте далеч от дома, помолете съсед да следи за нея.

Освен вградените болтове на входните врати и високите защитни прозорци и плъзгащите се брави от стъклени врати, охранителната система е чудесна защита за пробив с взлом.

Ключът е да затрудните крадците да влязат в дома, както и да направите къщата си непривлекателна за крадците. Винаги имайте инвентар, който включва снимки или видеоклип на ценностите и съдържанието на всяка стая, както и за вашите лични вещи като бижута. Това ще послужи като доказателство, ако те бъдат откраднати по време на почивка.

С няколко прости мерки за сигурност можете да защитите дома си от крадците.

Свържете се с нас

За професионални съвети за сигурност или за получаване на оферта относно надстройките на заключването или инсталациите на системата за сигурност се свържете с SOFIA KEY – ние сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто за София и околностите. Нашите надеждни и висококвалифицирани ключарски майстори работят денонощно, за да гарантират, че имате нужда от ключарската помощ, денем или нощем.