Ако искате да подобрите сигурността на малките преносими лични вещи и ценности във вашия бизнес, първа стъпка е намирането на висококачествен сейф. Стъпка втора е запомнянето на комбинацията! Ако сте пропуснали стъпка две, не се страхувайте. Забравянето на комбинацията към вашия сейф е често срещано и е сравнително лесен проблем за заобикаляне. Просто си задайте следните въпроси и ще бъдете на път да отворите сейфа си отново.

Имате ли ключ за вашия сейф? Някои сейфове се доставят с физически ключове, известни като „ключове за замяна“, в случай на извънредна ситуация. Не всеки сейф се предлага с ключ за замяна, но ако вашият има такъв, това е лесен начин да отворите сейфа си без да помните комбинацията.

Работят ли ключовете за смяна на вашия сейф? Ключ за смяна може да се използва за промяна на комбинацията на вашия сейф. Не всеки сейф обаче приема ключ за промяна. Ако не можете да отворите сейфа си с ключ за замяна или ключ за смяна, има един сигурен начин да го отворите: обадете се на ключар.

Какъв сейф имате? Всеки сейф е различен. Марката и моделът на вашия сейф са важна информация за вашият ключар. Ако имате серийния номер на сейфа, това може да бъде още по-полезно. След като ни кажете какъв сейф имате, можем да разберем как да го отключим или да нулираме кода.

Екипът на SOFIA KEY е готов да помогне, когато не помните паролата на сейфа си или искате да създадете ключ за него. Можем да ви уверим, че ще имате достъп до това изключително сигурно оборудване, тъй като имаме опит със сейфове от всички производители и модели. Запазете номерът ни в контактите ви , в случай че някога забравите комбинацията си и не забравяйте, че сме само на едно телефонно обаждане разстояние, за да предоставим професионални ключарски услуги за безопасно отваряне и безопасни ремонти!