Ключалките са смес от изкуство и наука. Намирането на ключалка , която не може да бъде разбита, е  нещо уникално и рядко. Стандартните шпонки с щифтове могат да бъдат доста сложни. Защитните щифтове също могат да създадат известно объркване за крадеца . Ключалката също така трябва да бъде колкото е възможно по-неизвестна или най-малкото трябва да бъде рядко срещана. Рядкостта на ключалката не позволява на крадците да намерят недостатъците на продукта или изработката на инструмент за нейното отваряне .

Заключванията, като Forever Lock, са идеален пример за това. Те са направили уникален продукт, но са я представили като непробиваема, което привлича вниманието на много опитни ключари. Използвайки спецификациите от две различни Forever Locks и ключарските умения ,ключалката бе разбита . Няма неразбиваеми брави, а само ключалки, които все още не могат да бъдат разбити. Така че тук е списък от четири брави, които не могат да бъдат разбити .

August Smart Lock

Като интелигентна ключалка, August Smart Lock  е почти напълно обезопасена от фокуса на заключващия свят, защото ако тази ключалка  някога бъде разбита, то тя няма да бъде разбита с   ключарски умения. Интелигентната ключалка се отваря с полу-изключителната употреба на вашия смартфон. Все още можете да използвате ключ от външната страна на къщата, но ако това ви притеснява, има предпазни мерки, които можете да предприемете. Ако бъде взет външния цилиндър на ключалката, то това няма да е по вина на August Smart Lock. Устройството работи на батерийно захранване и няма да се отвари при прекъсване на захранването. Тази техника е обезопасена от крадци, които нямат магистърска степен по компютърни науки. Ако има някакъв друг недостатък с това устройство, то това ще е проблем с кодирането, който винаги може да бъде коригиран със софтуерна актуализация.

HYT Chain Key

Рядко срещаният ключ HYT смесва недостъпността на дизайна с един уникален ключ. Той е известен като верижен ключ, защото самият ключ е хлабава верига, която се инжектира в ключалката. Това позволява на шпонката да се извива по определен начин, което прави изключително трудно достигането от инструментите за отключване на стандартните заключващи се ключалки . Ако крадецът е по някаква причина майстор ключар, то той няма да иска да се намесва в такава красива ключалка. Ключът е доста деликатен, но създава система, която не е била пробивана. Деликатността на ключалката я превръща в елемент от колекцията на колекционера, а не в практична ежедневна ключалка, но все пак можете да я използвате, за да защитите вашите ценности.

EVVA MCS

Това е магнитна ключалка, подобна на MIWA, но много по-сложна. Ключовите разфасовки и кръглата форма на ключа я правят трудно разбиваема. Това е допълнение към уникалния магнитен модел, който всеки ключ на EVVA MCS има. Ключалката може да бъде дублирана или декодирана в бъдеще, но засега тя се отваря само с използването на нейния ключ. Ако крадецът не може да проучи собственият ви ключ , тази ключалка не може да бъде разбита.

Shi-He Chi-Me U-Lock

Тази ключалка и ключ са много странни. Ключът е подобен на XPUZMAG, но U-lock ключалката и вариациите на ключовете я правят непробиваема. Това е съчетано и с това колко рядко срещана е тази ключалка. Произвежда се и се продава в Китай, но дори и там не се използва много. С всички неприятности, които ключалката представя, без знанието как изглежда ключът, ще объркате още един крадец, който иска да вземе имуществото Ви.

Заключение

Ако имате някакво лудо заключване и никой не говори за това, може да имате по-безопасно заключване от което и да е от тези четири, защото всички тези ключалки сега са изложени на опасност да бъдат разбити , поради интереса дори на самите ключари.

HYT има китайско копие, но дори то е много рядко. Shi-He Chi-Me U- ключалката е рядко срещана дори в Китай. Уникалността и рядкостта са това, което ще поддържа дома ви наистина безопасен .

Вашите ключалки са един от многото начини за възпиране на престъпността, но домовете все още имат прозорци и врати. Фокусът върху контрола ще ви напомня за нещата, върху които нямате власт при спирането . По -добре да бъдете подготвени, отколкото да разчитате на добрата воля на другите. Правете каквото можете, за да защитите имота си, но го направете със знанието, че сигурността се променя с напредване на знанието.