Бравите за врати Cisa са над 30 000 сертифицирани продукта на призната европейска марка, която отговаря на най-високите стандарти. Днес Cisa е една от водещите компании на световния пазар. Компанията е широко известна с иновативната си разработка на цилиндри и брави за врати от различни видове, електронни брави, устройства за аварийно излизане, както и редица други видове широко търсени продукти. Заключването на вратата на Cisa е синоним на ненадминато качество, надеждност и издръжливост.

Cisa механични брави

Дори и най-скъпата врата няма да помогне при защита на вашия имот от атаките на престъпниците, освен ако не се погрижите да монтирате ключалка, която се характеризира с висока якост, надеждност и максимална устойчивост на счупване. Днес тези изисквания са напълно съобразени с механичните брави на Cisa.

Интересна особеност на някои модели е възможността за бързо кодиране. Дори ако загубите ключовете си, подмяната на Cisa ключалки от този тип вече не е задължителна. Достатъчно е, за няколко минути да промените кодирането на вашата брава.

Цилиндър на заключване на врезката Cisa

В основата на безотказната работа на механизма на тази цилиндрова брава е използването на задния болт с предавка, а неговата ефективност се постига чрез използване на вертикални пръти. За да преодолеят основния проблем на повечето стандартни брави с цилиндър, които са лесни за манипулиране, разработчиците са използвали заключваща система, която се стартира при опит да се премахне цилиндъра от ключалката. Обърнете внимание, че бравата работи само ако сте заключили вратата до максималния брой обороти.

Замък Cisa

Двусистемните брави Cisa (комбиниращи лостови и цилиндрични механизми) се отличават с особено висока якост и надеждност, а също така позволяват бързо кодиране. Ключалката е с пет напречни ленти, тя ви позволява да монтирате вертикално сцепление, което ще направи още по силна входната врата. На тялото на устройството има дупки, които ви позволяват да монтирате бронирани плочи и за двата механизма.

Електромеханични брави Cisa

Супер надеждни електромеханични брави, произведени в заводите на Cisa, ще ви зарадват с голяма трайност.

Може да монтирате ключалка Cisa в гаража и да я отворите с помощта на дистанционното управление.

Цилиндрови механизми

Компанията Cisa предлага най-модерните системи, които се оценяват според три основни параметъра:

  • Безопасност – дизайнът на цилиндрите осигурява оптимална защита срещу използването на фалшиви ключове или главни ключове;
  • Надеждност – индикатор за продължителността на устройството, при условие на неговата непрекъсната работа;
  • Контрол на достъпа – Цилиндрите Cisa са подходящи за използване в системи за главни ключове.

Продуктите на Cisa ще бъдат най-добрият избор, ако не сте склонни към компромиси и цените истинското качество!