Потребителите на банкови трезори съхраняват в тях най-ценните неща: Документи, бижута, ценни книжа и пари. Банковите трезори са помещения с максимална степен на защита, и е важен  избора на квалифицирана ключарска фирма, която да направи най-надеждната система за заключване.

 Изработване на ключове за банкови трезори

Наемането на клетки включва определена процедура с някои подробности. Тя включва посещение в банката с документи, потвърждаващи лицето, документите за лизинга, след което на клиента се връчват ключовете. В изпълнените документи по-специално се определят правилата за достъп до хранилището и отговорността на клиента.

Най-често срещана е практиката на два ключа, когато се издава на клиента на услугата, а другият остава в банката. Втората опция, когато двата ключа са дадени на клиента, е по-рядко срещана. Финансовите институции не се насърчават да правят дубликати, следователно договорите обикновено предвиждат санкции за загубата на ключ или факта, че са направени копия от него. Размерът на глобата се определя, като се вземат предвид всички разходи по откриването на сейфа. Поради тези причини създаването на ключове в такива случаи е много деликатен въпрос.

Ключът към безопасността: Преди всичко надеждност

Изненадващо, досега в тази ситуация много хора се обръщат към ключарските услуги, когато майсторът прави ключа на ключалката без професионално оборудване. Такава груба фалшификация може да помогне само при отварянето в отделни случаи. Помислете и за това, кого пускате до трезора – за да са в безопасност вашите ценности.

Ако сте си загубили ключа, направете нов ключ за сейфа само при доверена ключарска компания, която има богат опит в това.

Проучете внимателно фирмата, дали са добри професионалисти. Как се справят и с други ключарски услуги. Качеството на оборудването и изходният резултат определят функционалността на крайния продукт.

Решавайки да се свържете с нашите професионалисти от  SOFIA KEY , които сме се доказали в бранша на ключарските услуги , ще разберете, че сме оборудвани с най-надеждната и модерна техника. Предлагаме на нашите клиенти  висококачествени дубликати, които ще служат за много дълго време. Някой се нуждае от помощ при смяна на ключалката, някой е загубил ключа за домофона, а някой просто прави резервни копия на обичайните ключове на вратата. А професионалното производство на ключове за сейфа от висококачествени заготовки е само една от областите на обслужване, които можем да Ви предложим.

За опита, който имаме на българския пазар, сме успели да намерим  средата между качество и цена. При нас цените са ниски и са достъпни, като не правим компромис с качеството. Нашите предложения са максимално  съобразени с терена, услугата, проблема и неговото решение.