Сега, когато лятото е тук, е време да планирате забавна ваканция. Ако пътувате по въздух ( със самолет) или чрез любимо пътуване по пътя ( с кола), ще искате да сте сигурни, че наистина можете да се насладите на пътуването си и да останете в момента на наслада и безгрижност. Това ще изисква от вас да се чувствате уверени и вярващи в сигурността си, докато сте на път. Това може да бъде трудно да се постигне, когато сте разсеяни от забавлението и стимулирането на пътуването, но за щастие за вас, експертите на SOFIA KEY са подготвили отличен списък с полезни съвети за безопасност, докато сте на път.

Резервни ключове

Един чудесен начин да избегнете заключване извън колата ви е да се уверите, че имате резервен ключ с вас по всяко едно време на почивката Ви. Ако не искате да го носите на тялото си, можете да го прикрепите чрез магнитна заключваща кутия към каросерията на колата, за да сте сигурни, че винаги имате достъп до резервния ключ.

Ако нямате резервен ключ, свържете се с лицензираният автомобилен ключар на SOFIA KEY днес, за да ви помогне да направите дубликат на ключът Ви възможно най-бързо. Те могат да изрежат и програмират ключа на място.

Наличие на информация за личен контакт прикрепена към ключовете или ключодържателя им

Уверете се, че поставяте името и телефонния си номер в ключодържателя на ключовете, за да увеличите шансовете за връщане на ключовете на колата Ви, ако бъдат изгубени.

Препоръчваме Ви да не поставяте повече от телефон за връзка и име към информацията на ключовете си, защото нещо повече от вашето име и телефонен номер може да бъде голям риск за сигурността Ви.

Списъци за проверка

Направете умствен списък с всички съществени вещи, които да проверявате всеки път, когато напускате автомобила си, включително и ключовете.

Всеки път, когато напускате автомобила, си задайте следните въпроси: Имам ключове / Изключих ли осветлението? Взех ли портфейла си? … В крайна сметка това упражнение ще стане втора природа за вас, като елиминира шансовете да загубите ключовете си.

Мерки за наистина изгубени ключове

На първо място, следвайте стъпките си и проверете всички странни области като седалки или автомобилни възглавници.

Ако наистина не можете да намерите ключовете си, свържете се с автомобилния ключар в SOFIA KEY, който ще дойде директно на вашето място в рамките на 20 минути, за да ви предостави и настрои чисто нов ключ за автомобила Ви, който ще съответства на вашето превозно средство на място, връщайки Ви на пътя за нула време.

Когато разполагате с авариен автомобилен ключар, който ще се  заеме със замяна на ключа на автомобил, не забравяйте да го помолите да направи втори ключ в същото време, така че да можете да имате резервен ключ, в случай на предшестваща авария свързана със заключване извън превозното ви средство в бъдеще.