bg-kliucharВремената днес са твърде коварни, за да живеете по безгрижен начин на вашето място, без да предприемате подходящи мерки за сигурност. Колкото и безопасен да изглежда кварталът, крадците винаги ще знаят дали къщата ви е без охранителна система за сигурност, които да я защитават от тях.

Ето списък с неща, които може да правите, които правят Вашият дом или офис потенциална цел:

Редовна поддръжка

Понякога хората са склонни да инсталират своите системи за сигурност и се предполагат, че са безопасни за много дълго време. Макар че сега може да са по-безопасни, но винаги има шансове системата за сигурност да се повреди или да не работи поради някаква друга причина като електрически удари или неправилна инсталация.

Затова е най-добре да правите редовно проверки за поддръжката на Вашата система за сигурност, за да не бъдете ограбени докато спите, и след като харчите пари за тази система за сигурност. След като системата за сигурност е монтирана, трябва да се тества, че работи правилно и самостоятелно от денонощните ключари от фирма SOFIA KEY.

Не афиширайте, когато не сте вкъщи

Не е разумно да казвате за отсъствието си, когато сте на почивка или пътуване. Понякога сте склонни да давате обяснения на твърде много хора информация, свързана с продължителна ваканцията, или я обсъждате открито, докато сте на обществено място. Това, което не осъзнавате, е, че може да има някой в близост, който да слуша вашия разговор и по този начин да маркира къщата Ви като потенциална цел за взлом.

Прекомерното споделяне в социални мрежи също води до почти същите резултати. Ако използвате Facebook, може и крадец да проследи вашите статуси, които споделяте за вашите намерения за ваканция.

Всички врати и прозорци трябва да са заключени

Ако живеете в просторна къща с много входове за влизане в нея, тогава е неразумно да оставяте незатворени прозорците и вратите на къщата, които не се използват ежедневно. Крадците са склонни да проследяват много внимателно целите си, преди да го ограбят. Те се уверяват, че са запознати с всички моменти, свързани с къщата, входове, изходи и т.н. Така че е разумно да държите всички врати и прозорци заключени, освен ако не е абсолютно задължително, че трябва да ги отворят.

Ключарите от SOFIA KEY предоставят на клиентите през годините качествена изработка и отлично обслужване, така че се свържете с нас на номер : 0988 30 20 20

Ние няма да се забавим повече от 30 минути след обаждането Ви, без значение колко е часа.