Обикновено, когато ключовете на колата се изгубят или се заключат вътре в превозното средство, ходенето до местния магазин за нов ключ е единственият останал вариант за Вас. Много хора смятат, че подмяната на ключовете за автомобила е скъп процес, но не е когато се потърси квалифицирана работна ръка – ключари. Това са някои от начините, по които можете да получите подмяна на ключове за кола или дублиращи се ключове, без да навредите на колата.

Наемете опитен автомобилен ключар

Изборът на автомобилен ключар в София за подмяна на ключове от автомобилен техник в автокъща е добръ избор. Всичко, което трябва да имате, е идентификационен номер на превозното средство, за да можете да докажете собствеността на автомобила. Автомобилните ключари в София могат да кодират повторно или да изрежат ключовете по оригиналния вариант. Тези ключове няма да са оригинални, но ще бъдат перфектни за използване без проблем. Ключарите идват на място, за да заменят ключовете на колата, докато в автокъщата ще трябва да се тегли превозното средство за тази цел или ще трябва да направите посещението сами.

Иск за застраховка на автомобила

Трябва да подадете жалба до застрахователната компания за изгубени или откраднати ключове за автомобил. Преди да подадете жалба, трябва да се уверите, че изгубените ключове на колата са в условията, определени в правилата за изгубени ключове. Някои застрахователни компании осигуряват покриване на разходите за получаване на резервни ключове. Чакането за доставка на нови ключове от друга държава също е съобразено от някои застрахователни полици.

Винаги пазете резервен комплект ключове за автомобила

Търсенето на резервен комплект ключове за автомобил, докато купувате автомобил е от съществено значение, тъй като много дилъри предлагат тази услуга. Това може да спести много време и пари при неприятна ситуация с колата като загубени ключове. Най-добре е да попитате там и тогава да се избегне трудната ситуация.

Снабдете се с водоустойчиви и удароустойчиви ключове

Закупуването на водоустойчиви и удароустойчиви ключове е от съществено значение за хората с активен начин на живот, тъй като такива ключове нямат проблеми със счупване или износване в дългосрочен план.

Инсталирайте устройство за търсене на ключове

Ако имате навика да губите ключовете на колата си, тогава получаването на устройство за намиране на ключове е идеално за вас. Тъй като това устройство е разработено за лесно намиране на Вашите ключове у дома или на работното място.

Ако търсите професионалист, който да замени вашите ключове за автомобил, свържете се с денонощните ключари на фирма SOFIA KEY, тел. 0888 77 63 73.