Ако ключовете са откраднати, изгубени или повредени или ако заключващият механизъм се счупи или ако се опитате да го счупите, може да се наложи да замените ключалката или да я прекодирате. За да може новото устройство идеално да пасне на мястото на предишното, а вратата да запази своята форма, функционалност и красив външен вид, се изисква много майсторски опит, наличието на специални инструменти и умения за работа с тях. Всички тези характеристики са изцяло притежавани от служителите на нашата фирма SOFIA KEY . Ние сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто за София и околностите.

За годините, в които сме на българския пазар, сме успели да придобием репутация и да натрупаме безценен опит в ключарството. Резултатът е повече от ясен – доволни клиенти в сферата на авто ключарството и аварийните ситуации. Можете да разчитате на нас по всяко време. За нас е удоволствие нашите клиенти да ни гласуват доверие и да остават доволни от това, което правим за тях.

За да смените ключалките на вратите безупречно, трябва да следвате няколко прости стъпки:

Свържете се с нашия офис и се обадете на наш професионалист или ни изпратете снимки на вратата (заключване).

Консултирайте се със специалист относно избора на най-подходящото заключващо устройство (по-добре е да поверите този избор на професионалист, който ще вземе предвид всички.

Детайли, включително вида на вратата, нейния материал, размери и форма, както и вида на старата ключалка и други детайли).

За ваше удобство сме готови да изберем ключалка, която да съответства на дизайна на вашата врата. Нашият служител бързо ще извърши работа и след това ще провери оперативността и правилното функциониране на ключалката във всички позиции във ваше присъствие. В резултат на това вратата може да се използва отново без ограничения.

Ние разполагаме с опитен персонал и голям избор от различни съвременни инструменти. Нашият „офис на колела“ гарантира бързото изпълнение на работата в София и околността по всяко време, необходимо за клиента. Нашите услуги са достъпни и известни със своето безупречно качество, бързина и точност на изпълнение, уважение към материалите.

За опита, който имаме на българския пазар, сме успели да намерим златната среда между качество и цена. При нас цените са ниски и са достъпни, като не правим компромис с качеството. Нашите предложения са максимално адекватни и съобразени с терен, услуга, проблем и решение.