отваряне на сейф

Офис сейфове

Офис сейфовете се предлагат в различни размери, типове и рейтинги за сигурност, което ви позволява да изберете този, който е подходящ за вашия бизнес. Пускането на сейфове или депозитните сейфове са особено полезни за фирми, които имат много служители, работещи с пари в брой. Просто поставяте парите в чекмеджето на бункера в горната част и те падат в защитената част на сейфа. Това позволява достъп за всички, без да се налага да издавате кода в защитената секция.

Медийните сейфове са специално проектирани да предпазват чувствителните среди от високи температури и повреди от дим в случай на пожар. Други видове офис сейфове също могат да бъдат класифицирани срещу пожарна безопасност, но специалните медийни сейфове са изградени с оглед на вашите електронни устройства.

Видът и рейтингът на вашите безопасни фактори в неговата застрахователна стойност. Ако крадецът избяга от съдържанието на сейфа ви, искате да сте сигурни, че сте застраховани за пълната им стойност.

Стенни сейфове

Както подсказва името, сейф за стена влиза вътре в стената на вашия дом или бизнес. Въпреки популярността си във филмите обаче, те не трябва да се използват за дългосрочно съхранение на важни документи, пари или ценности. Причината е, че крадец може просто да проникне през стената и да откара количката от стената. Ако решите да използвате такъв, бъдете сигурни, че той е високо оценен срещу не само кражба, но и пожари и наводнения. Още по-добре, използвайте стената си за неща като лекарства, отпускани с рецепта, които искате да държите далеч от деца или служители, и за краткосрочно съхранение на стоки с висока стойност в тандем със силна система за сигурност.

Подови сейфове

Подовите сейфове обикновено осигуряват отлична защита срещу крадци, което ги прави топ решение за злато, бижута и други ценности. Те обаче никога не трябва да се използват за съхранение на пари, документи или електроника. Причината е, че естеството на подовия сейф го прави слаб при противопожарна защита. Изложената метална врата бързо ще концентрира топлината, насочвайки я вътре в сейфа.