Най-бързият начин за подмяна на ключалката

В нашия живот се случват непредвидени неща, които могат да създадат проблеми на всеки като: изгубено време, излишни нерви и провалени планове. И всичко това заради един повреден заключващ механизъм.

Имате ли нужда от денонощните ключари?

Нашите майстори – ключари пристигат при обаждане в рамките на 40 минути. Промяната на ключалките става бързо и качествено.

Ако крадци се опитат да влязат през вашата врата, то  следващия път ще бъде много по-лесно да отворят същата ключалка. При такива случаи се нуждаете от услугата „Спешна подмяна на брави.“

Ако решите да промените местожителството и дома си, достатъчно е просто да смените ключалката на вратата за да се предпазите от отваряне от бившите собственици или крадци.

Обадете се на денонощните ключари, които ще пристигнат до 20 минути във всички райони на София и околността.

Смяната на заключващия механизъм, както мнозина си мислят, че е работа, която не изисква специални умения. Но с течение на времето, поради сложността на механизмите на заключване, се появила необходимост от специализирани майстори ключари в тази област.

Нашите ключари работят с всички видове врати и заключващи механизми. Майсторите предлагат голям асортимент от брави, които имат на разположение. За всякакъв вид работа – дават гаранция.

Спешната подмяна на брави в метална врата, като и в дървена, изисква умения.

Надяваме се тези проблеми да ви подминат, но ако ви се наложи – използвайте услугата на фирма SOFIA KEY.

Ние SOFIA KEY  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто за София и околностите.

За годините, в които сме на българския пазар, сме успели да придобием репутация и да натрупаме безценен опит в ключарството. Резултатът е повече от ясен – доволни клиенти в сферата на авто ключарството и аварийните ситуации. Можете да разчитате на нас по всяко време. За нас е удоволствие нашите клиенти да ни гласуват доверие и да остават доволни от това, което правим за тях.

Много от различните фирми, които са запознати с нашата дейност, ни се доверяват многократно. Обслужваме не само домове и офиси, но и хранителни магазини и автосервизи.

Правим копия на ключове за брави от всякакви производители, започвайки от добре известни компании Moturra, Abloy, Apecs и Cisa, Kaba, Fab, Daf, Tesa, MCM, Tommy, MSM и завършващи с Mu-T-Lock, Vachette, Superlock, както и за много други. Няма ключ, за който не бихме направили дубликат.