Избирайки да инсталирате домофон Mircom или Doorking, който използва стационарния телефонен вход, е фантастичен начин да наложите контрол на достъпа във вашите жилищни или търговски имоти. Интерком системите са невероятно полезни функции за сигурност, които позволяват на жителите на даден имот да взаимодействат директно с посетителите, преди да им бъде предоставен достъп. Има и други точни практически предимства, осигурени от домофони – това е ръководство за техните предимства, подготвено от експертния интерком инсталатор и екип за контрол на достъпа.

Безжична заключваща инсталация за контрол на достъпа

Експертните специалисти за контрол на достъпа на денонощните ключари от София имат богат професионален опит в оборудването на жилищни, търговски и институционални имоти на всички размери с аудио, видео и аудио / видео комбинирани домофони, които осигуряват уникални нива на сигурност.

Нашият екип е специализиран в инсталирането на домофони Mircom и Doorking, които са директно свързани към телефонни системи, базирани на наземни телефони, което позволява консолидация на технологията, която осигурява на жителите практичен и удобен начин за взаимодействие с посетителите на портата без външни приставки или хардуер.

Екипът ни също така е специализиран в надграждането на прекратените домофонни системи с чисто нови интерком системи AppleCore – с опция за напълно персонализирани външни панели.

Нашият екип непрекъснато обновява съществуващия външен панел на домофона ви, за да ги направи устойчиви на атмосферни влияния, допълнени с уникални корозоустойчиви копчета. Има безкрайни ползи за инсталирането на свежи или усъвършенстващи съществуващи системи за контрол на достъпа. От гледна точка на сигурността, просто спокойствие и, разбира се, практическото удобство, което позволява на жителите да проверяват потенциалните посетители преди даване на достъп.

Лесна комуникация чрез интерком системи

Много жилищни или търговски имоти имат множество единици, които не винаги са ясно обозначени. Домофонните системи позволяват на жителите на жилищни или търговски имоти да се свързват директно с посетителите на входа, за да можете лесно да излезете, за да ги посрещнете – премахване на риска от случайни хора, които се скитат около имота ви.

Персонализирани системи за контрол на достъпа / интерком

Денонощните ключари ще ви предоставят контрол на достъпа, които са персонализирани съобразени с поръчки домофонни системи, които отговарят на уникалните и специфични нужди на вашите жилищни или търговски наематели. Това позволява от неограничени опции, включително възможности за аудио и видео, устойчивост на атмосферни влияния или дори външни табели, които могат да се персонализират.

Вашата собственост заслужава повече от интеркомна система, базирана на „бисквитка“ – заслужава хардуер за контрол на достъпа, който напълно съответства на сигурността и личните нужди на вашите наематели. Високотехнологичните домофонни системи са популярен вариант със специално проектирани качулки, които предлагат защита от дъжд – и множество възможности за инсталиране са на разположение на мястото, където предпочитате да монтирате домофона – от монтаж на вдлъбнатини до монтаж на 90 градуса.

Възможности за аудио и видео интерком

Има видеодомофонни системи, позволяващи на обитателите на жилищни или търговски обекти, които визуално да проследяват посетителите, преди да предоставят достъп до имота. Това осигурява повишени нива на сигурност и, разбира се, спокойствие, като знаете, че единствените хора във вашата собственост са тези, които наистина трябва да бъдат там. Комбинираните домофонни системи с аудио, видео и аудио / видео комбинация осигуряват висококачествен, последователен звук и изображение без смущения, които често се срещат при по-евтина или безжична технология за контрол на достъпа.