сейфКогато сейфът Ви забие или сте изгубили ключовете си, което е изненадващо много често срещано явление, чувството за неудовлетвореност и паниката могат да бъдат гарантирани. Не се притеснявайте обаче, защото съществуват множество методи за отваряне на сейфове (добре де, наистина няколко такива, които лесно могат да се направят, като се свържете с лицензиран професионален ключар като този на iLock.bg ) В този блог пост екипът за безопасно аварийно отваряне в iLock.bg  ще детайлизира някои от начините, по които можете да получите безопасното отключване на сейфа Ви, когато нямате достъп до него

Отваряне на сейф

Най-лесно е да се отворят ключалки с щифтове, въпреки че е възможно да изберете и други видове с практикуване и умения. За съжаление, най-сигурните сейфове не са тези с обикновени щифтове – особено висококачествени сейфове за сигурност като пистови сейфове. Тези високо защитни сейфове за сигурност ще изискват специално оборудване като гребци или клечки. Ще е необходимо да се упражнявате , но тези, които искат да опитат този процес на безопасно отваряне, ще открият, че те имат късмет, ако въпросният сейф има функция за безопасно преодоляване на заключването. Това може да ви позволи да отворите сейфа със специален ключ – и дори ако ключът не може да бъде намерен, ще бъде малко по-лесно да отворите ключалката, тъй като сейфове с преименуващи функции обикновено използват ключалки или фиксиращи болтове , който са по-лесни за отваряне.

Алтернативни техники за безопасно заобикаляне

Някои от тези алтернативни методи за байпас включват безопасно прескачане или безопасна манипулация. Безопасно прескачане осигурява алтернативен метод за безопасно отключване, когато няма байпас ключ. Тази техника се състои в физическо манипулиране на сейфа, за да се натъкне на вътрешните механизми на неговата ключалка, за да ги приведе в някаква степен към позицията за отваряне. Това изисква умерена ръка и малко упражнения за изпълнение. Този метод не работи на всякакъв тип сейф – тъй като повечето сейфове с висока степен на сигурност са конструирани така, че да са устойчиви на техники за удари. Това изисква да поставите специализиран обект в ключовия район на байпаса на сейфа и леко, но твърдо да го удряте в определена посока – да се надяваме, че тази сила ще е достатъчна да помогне да отворите сейфа.

Свържете се с специализиран ключар за сейфове като iLock.bg

Това е най-лесния, най-безопасният и най-удобния начин да отворите сейфа Ви . Професионалните ключари разполагат с необходимите умения, опит и специализирано оборудване за безпроблемно отваряне на сейфа ви в рамките на минимално допустимо време за извършване на операцията. Основните причини за превъзходството на професионалния ключар пред аматьорския опит да се отвори сейф се дължи на няколко фактора. На първо място, това ще отнеме на професионалиста много по-малко време, за да отвори сейфа безопасно, отколкото би било за аматьор да се опита да направи това сам – спестявайки ценно време. Второ, аматьорските опити за безопасно отключване на сейф рискуват случайно да повредят ключалката на сейфа дотолкова, доколкото тя да трябва да бъде заменена , което ще добави допълнителни разходи. Чрез извършването на безопасно отваряне, вие предотвратявате риска от разходите, свързани с подмяната на вашия сейф – което би било много по-скъпо от простото наемане на професионалист. Професионалният ключар може дори да ви направи нов заместител на заобикаляне на ключа на сейфа , ако вашият е изгубен – което може да ви осигури фантастична помощ, ако някога отново се окажете в една и съща повтаряща се ситуация. Това е просто най-умният подход.