Както се случва в нашия живот – една стара гаражна брава се поврежда, а ние продължаваме да я експлоатираме безмилостно, почукваме я, само да й удържим живота. Но трябва да разберем, че такава ключалка работи само за момента! Веднъж, естествено, в най-неподходящия момент тя просто ще се повреди напълно – гаражът ще остане затворен и ключът няма да може да го отвори. И колата е необходима спешно, и като цяло ситуацията е критична.

Какво да правим  – как най -бързо да отворите счупена гаражна брава?

В този случай нашите майстори сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги ще дойдат на помощ – професионалисти на нашата компания, която отдавна се занимава с брави от различни марки, производители и конфигурации. Без преувеличение, нашите майстори могат да отворят всяка гаражна брава и ще я направят бързо и точно. Не е нужно да разглобяват вратата или да бъркат в гаражна ключалка и да ви губят времето цял ден – всичко ще се направи бързо. Що се отнася до цените на тази услуга, тя е доста приемлива, предвид факта, че нервите, времето а гаражните ви врати ще бъдат спасени.

За да отворите гараж е бизнес на професионалисти, не трябва да правите това сами, тъй като е възможно да се повреди още повече ключалката, а обаждането на ключарите ще ви излезе по-бързо и на сметка. Най-добре е да се обадите на тези, които могат да отворят гаража без много усилия. Нашите компании имат всичко необходимо за това: Инструменти, опитни майстори, време, опит, възможности. С такъв арсенал за отваряне на гараж заключването не е трудно. След отваряне на гаража от опитни професионалисти, няма да останат следи, ключалката може да бъде задействана по-нататък (ако ключалката работи), вратата ще бъде безопасна и здрава, а собственикът на гаража ще е удовлетворен.

В зависимост от степента на сложност работата ще отнеме различно време. Но често е възможно да се отвори гаражът бързо и лесно. Специалистите на нашата фирма заминават на мястото веднага след обаждането на собственика на гаража, пристигат само за няколко минути. Клиентът няма да чака дълго за пристигането на майсторите, те ще бъдат на място много бързо, ще свършат работата си с високо качество и ще си тръгнат.

Съвети.

Как да защитим гаражния катинар?

Най-добрият вариант е да се заварява специален корпус от метал. Той запазва ключалката от водата.

Има и по-опростен вариант. Вземете пластмасова бутилка, изрежете я и просто я сложете на бравата за да я предпазите.

Отварянето на гаражните брави има своите специфики: Собствениците на автомобили обикновено попадат в две крайности: Или приемат това с недостатъчна отговорност, ограничавайки се до инсталирането на непретенциозни катинари, или, пренебрегвайки естетиката, сглобяват сложни системи от няколко ключалки.

Във всеки случай цената за инсталиране на гаражни ключалки (и тяхното аварийно отваряне, разбира се) зависи от броя и вида на ключалките, както и от други еднакво важни фактори: Материалът, от който е направена гаражната врата, годината на заключването, неговия състав, спецификации по отношение на предоставената степен на защита.