Ние SOFIA KEY  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто за София и околностите.

Спешно отваряме брави на колата. Пристигаме за 20 минути до всяка точка на София и областта.

  • Ние отваряме брави на всички марки автомобили;
  • Отваряме багажника;
  • Можем да заредим батерията и да стартираме колата.

Майсторите-ключари са специализирани в отваряне на врати на автомобили и заключени коли. При всяка ситуация, когато не можете да отворите вратата на колата и е необходима спешна помощ – обадете ни се!

Отваряме брави на домашни автомобили и камиони. Отваряме ключалките на първокласни автомобили, джипове и микробуси. Отваряме автомобила без повреди. Майсторите-ключари изключват устройствата за аларма против кражби от 2 до 20 минути.

Гарантираме, че вратата на колата ще остане непокътната. Аварийното отваряне на автомобила се извършва без повреди. Ние разбираме стойността на автомобила за вас и го предпазваме от повреди и драскотини по време на работа. След отварянето ви препоръчваме да смените ключалката. Алармата ще остане непокътната и напълно работеща.

Всички тези услуги са на ваше разположение денонощно. Има денонощни ключари, които могат да пристигнат във всички райони на София. Той е оборудван с всички необходими инструменти за безопасно отваряне на вратата на колата. Ключарят бързо ще отвори вратата без драскотина, ако вратата случайно заяде или ключовете останат вътре.

Ако багажникът е блокиран или кабелът прекъсне и не можете да го отворите. Ако не можете да отворите резервоара. Услугата за заключване на автомобил ще помогне, ако алармата се е повредила и вратата не се отвори с ключ, ако трябва да отворите една заключена врата.

Ключарят може да бъде извикан по спешност по телефон или онлайн. Когато попълвате заявлението, посочете точно адреса, където е колата. Осигурете ориентири, за да улесните намирането. Цената зависи единствено от секретността на замъка и нивото на неговата взломна устойчивост.

Ние ще Ви помогнем спешно и без предварителна поръчка.

Отварянето на автомобил ще отнеме от 2 до 20 минути. Отваряме  бързо и безшумно. Пристигаме на мястото навреме. Обадете се на ключаря по телефон или онлайн.

Не се опитвайте сами да отворите ключалката или да изключите алармата – това може да влоши ситуацията и да усложни работата на ключаря.
За опита, който имаме на българския пазар, сме успели да намерим златната среда между качество и цена. При нас цените са ниски и са достъпни, като не правим компромис с качеството. Нашите предложения са максимално адекватни и съобразени с терен, услуга, проблем и решение.