Независимо от деня или часа, когато сте заключен, искате достъп по заявка до вашия дом, офис или кола. Ние SOFIA KEY  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги Това е мястото, където 24-часовите ключарски услуги са полезни.

Ето пет сценария, когато може да се наложи да се свържете с авариен ключар:

  1. Заключването (или ключът ви) е повредено

Ако имате от най-новите и съвременни ключове (или още по-лошо, фина брава), е лесно да се разочаровате, когато се мъчите да отворите вратата към дома, колата или офиса. Обаче, не се опитвайте да насилвате ключа си в ключалката твърде агресивно… или просто може да се наложи да се обадите на най-близкия 24-часов ключар за аварийно отблокиране.

Докато една добра клавиатура или заключваща система трябва да може да издържи на обичайната употреба и естественото износване, не забравяйте, че това все още е чувствителен хардуер, който може да се повреди или счупи, ако бъде насилствено употребен. Въпреки че вашият доверен авариен ключар със сигурност може да ви помогне, ако възникне такъв сценарий, е по-добре да замените или поправите заключваща система или да дублирате ключ, който не функционира, както би трябвало да се избягва ситуацията.

  1. След прекъсване

    За да сте сигурни, че вашият дом, кола или офис е възможно най-сигурен след проникване, трябва да се обадите на авариен ключар, за да поправите ключалката. Всъщност е добра идея да пренастроите ключалките на вашия имот (или да ги замените изцяло), особено ако липсват някакви резервни ключове. Разбира се, не забравяйте да поддържате подходяща домашна сигурност през цялото време на целия имот.
  2. Забравяте паролата на електронната ключалка (или има прекъсване на захранването)

    Това е човешката природа – понякога важни подробности напълно пропускат умовете ни. Това е причината, поради която забравяме паролата и може да се окажем в безизходица. Дори ако това е парола, с която сте свикнали да използвате всеки ден, понякога просто изчезва от ума ни. Докато няма незабавен инструмент за забравени комбинации на врати с електронни ключалки, вашият 24-часов ключар е следващият най-добър залог, за да си възвърнете достъпа възможно най-бързо.Като алтернатива, ако разчитате на електронна ключалка, за да влезете във вашия дом, апартамент, офис или друга единица, свързана с електрозахранването, какво трябва да правите в случай на прекъсване на електрозахранването? Докато много сгради ще имат резервен генератор или друг резервен метод, за да поддържат важни функции, ако сте заключени и вашият електронен ключ също е снабден с ключалка, авариен ключар може да ви позволи да се включите. Просто обсъдете с тях по телефона, за да разберете дали или как могат да помогнат.
    4. Вие губите ключовете си

Ако изгубите ключовете си, трябва да се притеснявате повече от непосредственото неудобство да не можете да отворите вратата си. Ако ключовете ви попаднат в неподходящи ръце, сигурността и безопасността ви могат да бъдат компрометирани – дали някой се опитва да открадне колата или да разбере коя врата съответства на ключа и се влиза във вашия дом или офис. Поради тази причина това е едно от най-важните моменти, когато трябва да се свържете с 24-часов ключар, за да отключите вратата си и да я заключите отново.

  1. Вие се заключвате

Говорейки за заключване … понякога можеш да бъдеш най-лошия си враг. Ако се заключите, може да се почувствате глупаво или неудобно, ако оставите ключовете си в колата или дома си. Това обаче е често срещана злополука и вашият ключар ще се радва да ви помогне – дори ако сте заключени в средата на нощта!