Нивото на доходите, рейтингът на предприятието и разширяването на бизнес възможностите зависят от стабилната работа на офиса. Ето защо е обичайно да се отправят повишени изисквания към защитата на офис пространството по целия свят. Това е не само наемането на квалифицирани пазачи, но и инсталирането на ефективни и модерни системи с широк спектър от функции.

Монтиране на видеонаблюдение в офиси.

С помощта на видеонаблюдение за сигурност е лесно да се предотврати хакване, неразрешени действия на натрапници, кражби, конфликти, различни извънредни ситуации. Наличието на модерна цифрова система за видеонаблюдение ви позволява да наблюдавате ситуацията в офиса, записвайки в реално време всякакви събития, случващи се вътре в сградата.

Също така има причина да установите видеонаблюдение в офиса, ако се нуждаете от информация за това как служителите използват работното си време, как се отнасят към задълженията си и собствеността на предприятието.

Монтирането на такива системи за наблюдение започва с компетентен дизайн, правилно изчисляване на броя на камерите и допълнителното оборудване, осигуряващи работни места по сигурността с висококачествени и мощни монитори. Тогава се изчислява и схемата се съгласува с администрацията на офиса. След това следва директното инсталиране на камери за видеонаблюдение в офиса, така че да няма мъртви зони и всички коридори, стаи и офиси да са ясно видими.

След приключване на монтирането на системата от камери, опитен персонал компетентно ще извърши пускането в експлоатация на целия комплекс от оборудване. Това ще бъде последвано от пускане в експлоатация на съоръжението и инструктаж за служителите по сигурността на компанията.

Какво дава монтирането на скрито видеонаблюдение в офиса

Прикритото наблюдение ви позволява да получавате изключителна информация с помощта на миниатюрни камери, които са невидими за служителите и посетителите. Това е и допълнително средство за защита, благодарение на което е възможно да се осигури правилната защита на интересите на собственика на офиса.

Опциите за местоположението на камерите и техния брой се определят въз основа на характеристиките на сградата и нуждите на компанията. Камерите могат да бъдат оборудвани със специални въртящи устройства – това намалява броя на камерите.

Външните опции ще бъдат надеждно защитени от валежи и температурни разлики.

Ние SOFIA KEY  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто. Нашите професионалисти ще монтират закупено видео оборудване, за да записват случващото се с очакването на възможността за архивиране и бързо извличане на информация.

Видео мониторите са разположени в помещението за сигурност, на което е рационално да се показва информация от няколко камери. Там можете да наблюдавате видео архиви, без да прекъсвате излъчването и записването.

За да се намалят разходите за видеонаблюдение, се инсталират цялостни решения за наблюдение на територията на паркинга и коридорите, стълбищни полети и аварийни изходи.
Сред допълнителните функции са преглед на архиви и излъчвания, инсталиране на безжични и отдалечени системи за видеонаблюдение.