За да се изисква инсталирането на брави, всъщност е достатъчна една от следните причини:

  • Загубен ключ. Размерите му могат да бъдат доста миниатюрни, а теглото – малко.
  • Повреда на механизма. Както всеки друг, той има определен полезен живот.
  • Липса на подходяща грижа. Колкото по-сложен е монтажа на заключващия елемент, толкова по-внимателно трябва да третирате превантивната поддръжка.
  • Механизъм за заглушаване. Причината за това може да са различни фактори. Това може да е едно от горните, или може да е неуспешен опит да се счупи вратата.
  • На входната врата е монтирана брава с единични врати (обикновено две или повече).

Изисква се повишена сигурност.

Ние SOFIA KEY  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто за София и околностите. Монтирането на брави на вратите, но и всички превантивни работи, свързани с поддържането им в работно състояние е едно от нашата дейност.

Нашите ключари извършват следните услуги:

  • Подмяна на ларвите в цилиндрични модели.
  • Пълно преобразуване и производство на нови ключове за електромеханични заключващи конструкции. Техният монтаж и поддръжка.
  • Подмяна на брави в модерни метални врати.
  • Поставяне на ключалки с всякаква сложност в метални врати.

Нашата фирма, предлагаме пълен набор от услуги, свързани с монтажа и поддръжката на заключващи устройства. За нас това няма значение, говорим за конвенционален модел или за цяла система от защитни механизми. Нашите експерти са висококвалифицирани и могат да работят с всички видове заключващи устройства.

Какви са предимствата при избора на нашата фирма:

Ние сме на пазара с този тип услуги от доста време. През това време ние извършихме много работа, свързана с монтажа на нови и демонтирането на стари заключващи устройства. Нашите ключари винаги правят предварителна оценка на влошаването на механизма. В случай, че е достатъчно да извършим ремонтни дейности, ние информираме нашите клиенти за това.

Нашите цени за предлаганите услуги са прозрачни и разумни и са едни от най-конкурентните в града. Ето защо, ако се нуждаете от монтаж на ключалки в София и околностите, обадете ни се, няма да загубите. Работим не само с физически лица, но и с юридически лица. За удобство на нашите клиенти нямаме почивни дни или обедни почивки. Ние разбираме, че смяната на ключалката може да се наложи много спешно, затова извършваме спешни пътувания до посочения адрес. Това е особено важно в студения сезон, когато собственикът на апартамента не може да влезе вътре в къщата си.