Смяната на цилиндъра с електронен цилиндър е евтин и бърз начин за надграждане на механичните брави в електронни брави в офиси, апартаменти, магазини и други институции. Сега няма нужда да премахвате старите брави или да сменяте вратите, което обикновено отнема време и пари. Малко електронно-механично устройство, инсталирано в обикновената ключалка, го превръща в електронно, което може да работи самостоятелно или в една мрежа.

Електронните цилиндри поддържат технологията за създаване на виртуална защитена мрежа, която ви позволява да премахвате данните от ключалките и да ги управлявате с помощта на съществуваща, предварително разгърната мрежа за данни. Достатъчно е само да инсталирате подходящия софтуер и проста настройка.

Електронните цилиндри имат редица предимства:

 1. Бърз монтаж във всякакъв вид механична брава.
 2. Прилагане на технология за безжичен пренос на данни.
 3. Опростена конфигурация и кодиране на електронната част на устройството.
 4. Няма нужда да сменяте вратата или ключалката.
 5. Възможност за работа с ключови карти от няколко стандарта.
 6. Възможност за използване на два режима – стандартен (автономна работа на всяка ключалка) или мрежов (всички ключалки са включени във виртуалната защитена мрежа на предприятието).
 7. Устойчивост на всички съществуващи методи за неоторизиран достъп или копиране.
 8. В случай на загуба на картата с ключ, няма нужда от смяна на цилиндъра на ключалката, достатъчно е да смените ключа за достъп програмно.
 9. Поддръжка на технологията за безжичен пренос на данни, виртуална защитена мрежа ви позволява да използвате вече разгърната мрежова инфраструктура, докато поддръжката за хардуерно криптиране осигурява висока устойчивост на неоторизиран достъп и хакване.
 10. Поддръжка на технологията NFC (Near Field Communication) – близка безконтактна комуникация, която набира популярност в системите за мобилни устройства, надежден достъп и сигурен обмен на данни. Технологията прави възможно използването на мобилен телефон с вградена поддръжка на NFC като ключ.
 11. Хардуерно криптиране, както в ключа на картата, така и в електронния цилиндър, което прави невъзможно прихващането на данни и копирането на ключове дори когато сигналът се чете от специални скенери.
 12. Използваният софтуер ви позволява да рационализирате системата за достъп в институцията, да установите контрол върху движението на гости и служители.

С помощта на електронни цилиндри, можете да осигурите надежден контрол на всякакви помещения и институции.

Изберете онези устройства, които са подходящи за бравите, които вече са монтирани във вашата фирма или апартамент!