Ако сте имали достатъчно късмет, може би никога няма да ви се наложат услугите на ключарите, но винаги може нещо да се обърка.  Можете да имате нужда от ключар, който да се справи в спешна ситуация, ако сте затворени извън дома си, за пълна промяна на вашите брави или при ремонт на „автомобилни брави“.

Ilock.bg предлага широка гама от ключарски услуги в София и околностите, включително жилищни, търговски и автомобилни услуги.  Нашите услуги са отворени 24 часа на ден, така че можете да ни се обадите без значение от времето и деня. Предоставяме списък на аварийните ситуации, при които се нуждаете от услугите на професионален ключар:

Когато сте заключени

Случва се и на най-добрите от нас, да бъдем заключени извън къщата, защото сме си забравили ключа вътре в къщата или сме загубили единствените ключове, които имаме. Намирайки се в такава ситуация може да създаде паника, може да ни подейства объркващо. Какво да правим в такъв момент? Това е перфектният пример за ситуация, в която имате нужда от ключар.

Първо, не се паникьосвайте, просто се обадете на ключарска фирма и те веднага ще изпратят ключар до дома Ви. Най-хубавото е, че аварийните ключари могат да се ползват 24 часа на ден, така че да не се притеснявате колко късно или рано е това. Те разполагат с подходящи инструменти и експертен екип, за да получите професионална услуга.

Когато имате нужда от дублиращи ключове

Например, допълнителни ключове винаги могат да ви бъдат полезни, когато сте затворени извън колата или дома си. Винаги трябва да държите комплект от дублиращи се ключове у вас при спешни ситуации, и ако повече от един човек използва колата или живее в къщата.

Може да дадете на доверени съседи чифт дублиращи ключове – за всеки случай. Когато имате нужда от направа на дублиращи ключове, просто се свържете с най-близкия ключар и те ще направят колкото искате, използвайки тяхната ключова технология и умения за рязане.

Когато се премествате в нов дом

Преместването в нов дом може да бъде стресиращо и последното, за което искате да се притеснявате, е дали Вашият дом ще бъде в безопасност от крадци. Въпреки че може да се доверите на предишните собственици, че са ви предали всички ключове от къщата, никога не бъдете сигурни, че няма да са скрили още една двойка.

Подмяна или преработка на всички ваши брави, за да осигурите безопасността на новия си дом. Можете да се обадите на денонощните ключари  от фирма SOFIA KEY, за да ви помогне в всяка една неприятна ситуация или да ви насочат. Обадете се на 0884 883 788.