Търговските камиони на марката DAF са доста често срещани. Производителят е холандската компания DAF Trucks NV. Кабините и шасито са произведени в Белгия.

Камионите DAF от серията XF, CF, LF са популярни сред товарните превозвачи заради тяхната надеждност, просторна кабина и отлично ниво на комфорт

Естествено, автомобилите DAF са оборудвани със система за обездвижване, която няма да позволи на двигателя да стартира без „нативен ключ“ на запалване, който включва така наречения чип или транспондер.

Много често в такива превозни средства се предлага само един ключ за запалване. Подобна ситуация представлява сериозна опасност да останете с обездвижен автомобил в случай на загуба или счупване на един ключ.

В ключа на автомобилите DAF има чип ID48 – MEGAMOS CRYPTO, копие на което не може да се направи в нито един ключарски сервиз.

Допълнителните клавиши в този случай може да регистрирате директно в колата само чрез диагностичния конектор. В момента това не може да се направи никъде другаде, с изключение на единствените официални дилъри на тази марка.

Ключ за DAF

Професионалните ключари от ново поколение разполагат с професионално оборудване за регистрацията на допълнителни ключове за автомобилите от марката DAF! За да направите ключ, трябва да се обадите, да се регистрирате и да закарате на паркинга в нашия сервиз. Не е необходимо да поръчвате заготовки или чипове – те винаги ги има на склад. С времето изрязването на ключ и регистрирането му в колата отнема не повече от 15 минути!

Разбира се, по-добре е да не се стига до последния ключ, но ако въпреки това нещата се случат и единственият ключ се загуби, тогава ще помогнем за решаването на този проблем.

Отворете бързо и без повреди, отворете ключалката на вашия камион и възстановете ключа на бравата си – няма нужда да поръчвате комплект от нови брави! След това професионалния ключар ще се качи в колата с диагностично оборудване и ще предпише нови ключове с чип в блока на имобилайзера. Трябва да се изтрие от паметта старите, изгубени ключове, като по този начин правите невъзможно кражбата на автомобила от автокрадци, които са намерили изгубените ви ключове.

Сега възстановяването на ключа DAF не изисква демонтиране на ключалките от колата – ключът се прави веднага на място, както механичната част, така и чипа на имобилайзера. И всичко това при едно посещение на автоключар!

Тази възможност значително намалява времето, през което автомобила без ключове може да бъде отново на път и да продължи да работи.