Понякога може да се случи неочакваното и се оказва, че се нуждаете от авариен ключар. Заключена е колата,  къщата, офиса, сейфа и  други? Можем да ви върнем отново всичко в рамките  на 24-часова аварийна ключарска група.
Важно е да разполагате с правилното решение за сигурност за вашия дом и да имате фирма, която да може да разчита, ако нещата се объркат. Ключарите се справят с всички нужди на жилището, включително контрол на достъпа.
Ако сте загубили ключовете си или искате съществуващи ключове да работят във вашите ключалки, ключарите могат да ви помогнат. Те сменят ключалки трябва само да носите един ключ, могат също така да изрежат износените ви ключове обратно в оригиналната спецификация, като декодират ключовете ви по видимост.

Каквото и да е спешно, ключарите осигуряват 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, бърза и ефективна услуга за спешно повикване.

Нуждаете се от инсталирани или ремонтирани брави?

Ключарите са опитни с голям брой и широка гама от ключалки, хардуер за врати, дръжки за врати, входни комплекти и т.н. и могат да инсталират или ремонтират практически всеки продукт за сигурност за вашия дом. Също така могат да Ви консултират за най-доброто решение за сигурност за вашите нужди, включително контрол на достъпа на вашия сейф.

Заключена ли е  къщата?

Ключарите разполагат с екип професионалисти, които са добре оборудвани и могат да стигнат до вас на място, да ви върнат спокойствието в къщата да го направят безопасно.

Имате нужда от помощ след прекъсване на тока?

Ако сте били жертва на прекъсване на напрежението, ключарите могат да ви помогнат, като ремонтират или заменят ключалките и повторно натискане, където е необходимо. Мобилни микробуси са оборудвани за ремонт и обслужване на повредени ключалки на място.

Искате ли инсталиран сигурен хардуер за врати?

Важно е да защитите себе си, вашето семейство и инвестицията си със сигурен хардуер за врати си заслужава. Ключарските екипи монтират широка гама от такъв хардуер, включително дръжки за врати и антени.

Важно е да разполагате с правилното решение за сигурност за вашият бизнес или търговско пространство и да имате сигурна ключарска фирма, на която можете да разчитате.

Нуждаете ли се от електронно заключване?
Специалистите ключари предлагат пълна гама обслужване, ремонти или манипулации.

Нуждаете се от поддръжката на вашето електронно оборудване?
Нашите ключари са напълно обучени и имат голям опит в тази дейност, разбирайки важността на поддържането им, за да се предотврати разпадането.