Бързи, мобилни ключарски услуги

Когато сте заседнали със загубени или счупени ключове, най-вероятно ще занесете колата си до мястото на дилъра. Това не само увеличава общите разходи за получаване на резервен ключ или изваждане на заседнал ключ от запалването, но също така носи рискове от причиняване на каквито и да е щети на автомобила ви в процеса на теглене. Но вашият местен ключар ще пристигне на желаното от вас място, носейки цялото си оборудване. Те щяха да пристигнат в маркирани от компанията микробуси, които са снабдени с целия необходим хардуер, заготовки за ключове, инструменти за избор на ключалки, устройства за програмиране на ECU и диагностични инструменти, за да извършат всички ремонти, подмяна и програмиране на място на място. Супер удобство за вас? Залагате!

Достъпни, но висококачествени услуги

Посещението на автокъща неизменно означава скъпо решение и на всичкото отгоре носи скъпо теглене. От друга страна, вашите местни ключари ще могат да предоставят същите услуги на много разумни цени и това също на място. По-често професионалните и уважавани компании за ключарски инвестиции инвестират в обучение на техниците си по най-новите тенденции, най-добрите отраслови практики и как да се справят с клиентите. Ето защо вашият местен ключар с добро име и репутация ще има най-добрия екип с технически опит в използването на най-новите инструменти и машини и ще предостави най-добрите услуги.

Услуга от същия ден за спешни изисквания

Ако сте посещавали вашия дилър на автомобили в миналото, може би сте наясно с дългия период на изчакване, който може дори да изтече цяла седмица, преди да можете да получите ключ за замяна. Вашият търговец на автомобили също зависи от техните доставчици, за да издаде друг ключ, но когато се обадите на ключар, знаете, че проблемът ви ще бъде решен същия ден и най-вече в рамките на няколко минути. А повечето ключари се справят отлично с аварийни ситуации на блокиране на автомобила.

24/7 наличност

Мястото на дилъра е отворено по време на нормалното работно време. Но какво ще стане, ако се нуждаете от спешна подмяна на ключове за кола в някой малък час сутрин? Ами ако се окажете блокирани с ключове, заседнали в запалването посред нощ? Определено има ситуации, когато просто не можете да си позволите да губите време и не можете да изчакате до следващия ден. Това е, когато обаждането на вашия местен ключар, който предоставя 24-часови услуги, ще ви помогне. Вашият регистриран местен ключар веднага ще ви пристигне на помощ, независимо дали е сутрин, обед или посред нощ.