Намирането на ключар в София е лесно, но да намерите ключар, на когото можете да се доверите, не винаги се намира.

За да Ви улесним и да намерите качествен ключар, на когото може да се доверите, сме събрали 5 съвета за онези, които може да са се заключили в колата, офиса или дома си.

  • Вашият ключар квалифициран ли е за тази работа? 

Когато се казва „квалифициран“, не говорим за висша квалификация. Говорим за това дали ключарят, който сте наели, е квалифициран да върши работата.

Дали могат да отворят вратата, за която сте ги помолили или не.

Всички ключари в ключарската фирма  SOFIA KEY могат да отворят всяка врата, за която ги помолите. Никога не сме изпращали неопитен ключар да извърши работа, освен ако не са придружени от старши ключар, който има опит в отварянето на врати.

  • Каква репутация имат нашите ключари?

Последното нещо, което искате е ключар с полицейски запис, който да ви следва наоколо като овчарка . Всички наши ключари отговарят на изискванията и ние даваме гаранция за тяхната работа. Така че можете да сте сигурни в своята безопасност, докато ние изпращаме ключар.

  • На какви цени работим?

Ключарите не са евтини, но ние работим на нормални цени. Особено автомобилните ключари може да ги наемете, за да ви отрежат нов ключ за транспондер.

Един добър ключар ще цени конкурентно своите услуги. Но имайте предвид, всички ключари начисляват цени за обслужване след работния ден.

Цените за ключар са най-високи след полунощ. Ако отивате на нощен бар, може би оставете ключовете от къщата си при съсед или на сигурно място във вашия имот.

Никога под Вашата врата. Това са първите места, на които крадците залагат.

  • Разстоянието

Ключарите таксуват услугите въз основа на времето и отдалечеността.

Всички ключари вземат предвид времето, което ще им отнеме, за да пътуват от ключарската работилница до мястото на повреда. Изберете ключар, който се намира близо до вас.

Освен че ще ви предоставят по-евтина услуга, те ще я доставят и по-бързо.

  • Колко са добри ключарите при обслужването на клиентите?

Един добър ключар ще постави акцент върху обслужването на клиентите. Тъй като едно лошо преживяване води до това, че клиентът може да разкаже на поне още 7 други клиенти за това.

Ние имаме сериозни репутация в отварянето на вратите .

Ако имате жилищна търговска или бизнес нужда от ключар в София, моля, не се колебайте да се обадите на нашите ключари на 0884 883 788