Разказ на потърпевши

Отключване на багажника и при затваряне ключа остава вътре. Както знаете след като се затвори багажника той се заключва. Ключът остава вътре. Паниката кара собственика да се обади на ключар.

Такива случаи не са рядкост. Ето един действителен случай с BMW X6, който се случва през есента. Собственикът на колата с роднини отиват в гората за гъби. Разтоварвайки празните кошници от багажника, собственикът го затръшва. И едва тогава разбира, че преди това е сложил ключовете на колата в багажника. Колата е затворена и всички ключове са заключени в багажното отделение.

Колата е нова и собственикът се обажда на свои приятели и познати, консултира се, какво може да се направи в такъв случай. В резултат на това му бяха казани няколко телефона на професионални ключари, които се занимават с отварянето на коли.

Тогава се случва следното: един по един идват майстори, които по навик натискат вратите на колата, натискат бутоните на дистанционното, дърпайки дръжките на вратите, опитват се да отворят колата, но колата не се отворя и те си тръгват.

Времето минава и перспективата да се остане една нощ в гъстата и плашеща гора е немислимо. От отчаяние собственикът решава да счупи страничното стъкло на колата и да се обади на автокъща за BMW, за да разбере колко струва смяната на стъклото. В допълнение към прилично обявената цена, от сервиза казват, че в тази ситуация колата влиза в така наречения режим на сигурност, счупеното стъкло няма да помогне и можете да го отворите само през ключалката на вратата, като я завъртите със собствен ключ или главен ключ. Стига се до потвърждаване на неуспешните опити на предишните майстори, които правеха неуспешни опити за отваряне.

Тъй като нашата фирма SOFIA KEY си сътрудничи с много автокъщи, собственикът получава нашият телефон. Пристигайки на наш професионалист – ключар отворя колата бързо и без повреди. В резултат на това собственикът е доволен и колата е невредима и не е получила никакви щети. Гъбарите с пълни кошници най-накрая успяват да се върнат у дома …

На всеки може да се наложи посред нощ да потърси ключарски услуги. Нашите ключари са хора, които имат дълъг стаж в този бранш. Те са професионалисти в пълния смисъл на думата. Винаги са учтиви, пристигат на място и никога не остават клиент в беда. Потърсете ни и ще се убедите сами!