Най-често срещаните видове ключари всъщност са жилищните ключари . Техните услуги се търсят най-много, тъй като сигурността е станала критично важна и винаги има нужда от тях, да защитите дома си. Различните ключарски фирми предлагат различни степени на услуги в зависимост от дългогодишния си опит в тази индустрия.

Тези услуги могат да бъдат:

Услуги за монтиране или ремонт на заключване

С развитието на технологиите се въведоха и различна степен на сигурност на пазара и бяха въведени различни видове брави. Така че, докато едни искат да актуализират ключалките за сигурност на вратите си, други искат да ги поправят поради щети, причинени от износване през годините или някаква друга повреда.

Независимо от случая, жилищният ключар може да ви помогне да обновите системата за сигурност на Вашите брави и това да стане по ваш избор.

Дублиране на ключове

Дублирането на ключове е услуга, която често се използва от жилищния ключар. Понякога искате ключовете на къщата да се дублират с цел безопасност в случай, че някой от тях се изгуби или за предоставяне на достъп до къщата на някой друг.

В случай, че искате да замените ключовете, без да се налага да сменяте ключалката, винаги можете да изберете опцията за прекодиране. Това ще ви помогне да ограничите достъпа, без да преживявате цялата беда при смяна на ключалката.

Монтиране и конфигуриране на смарт заключване

Някои фирми предлагат монтиране, както и  конфигуриране на интелигентни брави за вашия дом. Умната система на къщата идва в синхрон със смарт заключване, когато е конфигурирана правилно. Това позволява ефективно наблюдение на системите за сигурност, които са чувствителни към движение, както и на температура.

Аварийно заключване и ремонт на ключове и подмяна

Спешните случаи, свързани с ключарските услуги могат да се случват всеки ден по всяко време на деня. Аварийните ситуации, при които сте затворени извън къщата си, детето ви да се е затворило в стаята или нещо от типа повредени брави, ключове. Във всеки от тези случаи или по други причини можете да се свържете с жилищен ключар за помощ и той ще дойде до 30 мин. до мястото на повредата.

С нас можете да се свържете по всяко време. Работим денонощно, седем дни в седмицата. Винаги ще сме насреща, когато се нуждаете от нас. До пристигането на ключар ще ви дадем насоки какво да правите. Ако ситуацията не изисква веднага да дойде специалист, можем да ви дадем съвети какво да направите и сами да се справите с проблема.

Нашите ключарски услуги включват и автоключар и денонощен ключар. Не забравяйте, че с малко повече внимание, правилна поддръжка и поддържане на заключващите се механизми, всичко може да бъде предотвратено и да не се стига до аварийна ситуация.

За да ни наемете, обадете ни се на тел. : 0888 77 63 73