Smart Lock е усъвършенствана ключалка, проектирана с комбинация от безжични технологии, които са интегрирани с оторизиран уред за заключване и отключване на вратата. Безжичните устройства включват Bluetooth, Wi-Fi и стандартни протоколи за съобщения като SMS и електронна поща, което му помага да изпълнява разнообразни функции и също така дава на собственика на жилището изключителен контрол върху сигурността на имота.

Smart заключването се предлага с криптографски ключ (или приложение), който може да се инсталира във вашите мобилни телефони или други електронни устройства и SSL комуникация, за да помогне за отварянето на ключалката и да даде разрешение на други лица.

Така че, без повече шум, нека видим как инсталирането на интелигентна ключалка може да засили чувството ви за контрол и да улесни живота ви.

smart lock

Насладете се на персонализирано удобство

Удобството трябва да бъде ключовата дума при описване на интелигентни брави. Интелигентните брави са специално създадени, за да добавят удобство към начина, по който получавате достъп до дома си и заключвате вратите си.

Той идва с много набори от функции; представете си отваряне на вратата, като просто размахате смартфона си пред ключалката или просто изпратите шифрован SMS, за да се отвори вратата ви. Разбираемо е колко натоварен може да бъде графикът ви, но интересно е, че ще бъдете предупредени, когато оставите вратата отключена!

Да не говорим за невероятното удобство да контролирате бравите си, докато почивате на Бахамите, защото сте го свързали с вашата Wi-Fi мрежа. Какво повече?

Управлявайте достъпа, когато не сте във вашия дом

Не трябва да сте у дома, за да могат кучетата, чистачите или градинарите да си вършат работата, тъй като можете да предоставите достъп от трета страна с помощта на виртуален ключ.

Той е проектиран да отговаря на различни нужди от сигурност

Има дизайни, които биха могли да отговарят на вашия типичен начин на живот, както и модели, които биха могли да се маскират като обикновени брави. Още повече, не мислете, че интелигентните ключалки са толкова скъпи, защото има модели, които са достъпни и дори изглеждат като стандартен тип брава, но идват с невероятни функции.