Съвместно публикуван доклад разкрива отговори на ключови въпроси за нарастващия пазар на интелигентните брави.

Какво мислят потребителите за цифровото заключване на вратите? Как искат да получат достъп до новата си „умна“ входна врата? И какво всъщност си мислят – да разчитат на цифровата, а не на механичната сигурност в дома си?

Потребителите разбират, че един „умен“ дом започва с интелигентна ключалка на главната врата. В проучване са изследвани стотици потенциални потребители на тази бързо развиваща се технология от цяла Европа, Близкия Изток и Африка. Резултатът е подробна оценка на атрибутите, които потребителите очакват от интелигентното заключване.

Най-надеждната врата се прави от неръждаемата стомана като суровина. Неръждаемата стомана (клас 304) е предназначена да абсорбира повече енергия, без да се счупи. По-голямата устойчивост на корозия поддържа по-дълъг живот.

Има 3 вида цифрови заключващи се врати, заключване на вратите с пръстови отпечатъци, заключване на вратата с парола и заключване на интелигентна карта. Всички тези ключалки имат механичен ключ, който е проектиран за авариен достъп.

Какво трябва да направи цифровата брава? И как потребителите искат да контролират новата интелигентна брава на входната врата? В доклад от проучването се описва функционалността, която потенциалните потребители смятат, че трябва да има заключване. Ние SOFIA KEY  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто в осигуряването на цифров контрол на достъпа на търговски дружества с чувствителни към сигурността помещения. Редовните собственици също ще печелят от предимствата, които безжичните цифрови брави осигуряват за интелигентната домашна сигурност.

Допълнителни функции на защитната заключваща система

Клавиатури: Клавиатурата може да бъде полезна функция за интелигентно заключване на вратите, което позволява различни кодове за достъп до различни хора. Това може да улесни проследяването кой влиза във вашия дом и по кое време. Освен това, ако вече не желаете да разрешите достъп до дома си, можете просто да деактивирате акаунта и кода, като се противопоставяте на обаждане в ключар и промяна на цялата ключалка.

Аларма: Много собственици често могат да пуснат собствена алармена система, която има куп допълнителни функции, които не се предлагат заедно с интелигентното заключване. 50% от потенциалните крадци заявяват, че ще прекратят опита за кражба с взлом, ако чуят или видят аларма в помещенията.

Интеграция с други продукти: Едно от красивите неща за интелигентните устройства е способността им да се интегрират с други приложения. Някои приложения имат по-напреднали интеграции, след това други, някои просто имат връзка към другото приложение, така че е по-бързо да превключвате между тях. Ако вече имате интелигентни устройства, инсталирани в дома ви, проверете дали те могат да се интегрират заедно.

Уверете се, че сте прочели пълния преглед на интелигентните заключвания на вратите, които предоставят по-подробна информация за позитивите и негативите на всяко устройство.