Има различни причини, поради които хората използват ключарските услуги на SOFIA KEY; в някои случаи е въпрос на спешност (като например да бъдете заключени от дома си или от колата си) и те изискват незабавен авариен ключар. Докато за останалите , е по- малко неотложна, но еднакво важна работа, като извършване на проверка за сигурност или изрязване на нови ключове.

Заедно с предлагането на услуги за аварийни ключарски услуги SOFIA KEY предлагат широка гама от различни опции за ключарски услуги, така че каквито и да са вашите изисквания, нашите опитни и приятелски ключари ще осигурят решение с максимална ефективност и минимални шумове.

Каквито и да са ключарските услуги, от които се нуждаете, ще ви ги доставят. SOFIA KEY услуги за домашна сигурност:

 • Мобилен авариен ключар
 • Аварийно отваряне на врати
 • Няма такса за разговори
 • Домашни и търговски проверки за сигурност
 • 30-60 минути бързи авариен ключарски услуги за отговор
 • uPVC специалисти по врати и прозорци
 • Ремонти на брави
 • Всички ключалки биват доставени и монтирани
 • Застрахователно одобрени брави съгласно стандарта BS3621
 • Системи за главни ключове
 • Ограничени системи за достъп
 • Приятелски ключари и надеждни услуги

Нуждаете се от аварийно отключване?

Заключен сте? Не е нужно да се притеснявате, защото SOFIA KEY може да ви осигури локален авариен спешен ключар. Използвайте нашето поле за търсене, за да намерите най-близкия ви ключар или да ни се обадите, за да уредите проблема си възможно най-бързо.

Преместване в нов дом?

Можете ли да сте сигурни, че имате всички ключове към новият Ви дом? На фона на всички сътресения при преместването в нова къща е лесно да се забрави, че може да сте уязвими от кражба с взлом, ако не ви бъдат дадени всички ключове към имота. За да подсигурите дома си, SOFIA KEY може да се резервира, за да дойде и да смените ключалките Ви в удобно за Вас време. Обадете ни се, за да обсъдим нашата услуга за преместване на домашен шлюз.

Нашите ключари са също опитни монтажници

Независимо дали имате нужда от допълнителна охрана или ремонт на рамки и брави, нашите ключари са тук, за да ви помогнат! Наред с аварийните ключарски услуги, които SOFIA KEY са в състояние да осигурят на своите клиенти, нашите ключари могат да предложат широк спектър от дърводелски услуги.

В отговор на заплахата от кражба с взлом SOFIA KEY предлага цялостна схема за проверка на сигурността, която има за цел да помогне на широката общественост да направи домовете си по-сигурни. Обадете ни се да поговорите за това как можем да ви помогнем да подобрите сигурността около дома или бизнеса си.

Брави, произведени за специални приложения

Предлагаме поръчкови решения за заключване, включващи маслени комплекти и специални биометрични заключващи системи. За повече информация относно този и други специализирани услуги, свързани с ключарски услуги, обадете ни се на 0888 402 238 и питайте за член на нашия технически екип или използвайте онлайн уеб формуляра на SOFIA KEY.

Обратна връзка с клиентите – Какво казват нашите клиенти за нас … попитайте и ще останете доволни!

Доброто обслужване на клиенти е изключително важно за нас, винаги е удоволствие да се похвалим за добре свършената работа. Прочетете последните коментари за нашите ключарски услуги от щастливите ни клиенти.