Сейфовете са се променили значително. В днешно време домашните сейфове могат лесно да се добавят към повечето домакинства. Сейфовете са не само чудесен начин да съхранявате всякакви ценности, които собственикът на дома може да иска да съхранява сигурно, но те са чудесен начин да съхранявате важни документи, спомени и лични вещи. Има домашен сейф, който отговаря на почти всеки бюджет, тъй като сега те се предлагат в различни размери и стилове.

По-долу са дадени някои от най-добрите причини всеки собственик на жилище да инвестира в личен сейф:

Домашните пробиви са във възход

Около 2 000 000 домове се разбиват годишно и 66% от тези взломи се извършват в жилищни имоти. Докато уредите, мебелите и телевизорите могат лесно да бъдат заменени след взлом, собствениците на жилища не могат да заменят пари, ценности или лични вещи.

Въпреки че никой не иска да мисли за възможността за кражба, неоспоримо е, че заплахата е реална и броят на домовете ще продължи да нараства. За щастие домашните сейфове осигуряват несравнима защита срещу взлом. В случай на взлом в дома, личен сейф ще пази парите и най-ценните неща на собственика на жилището.

Огнеупорните сейфове могат да защитят ценности по време на пожар

Близо половин милион собственици губят домовете си от пожар. Ценности като пари в брой, бижута, снимки, завещания, дела и удостоверения за раждане лесно се губят, когато пожар избухне. За щастие, инвестирайки в огнеупорен сейф, собствениците на жилища вече могат да защитят своите ценности от пожар, като инвестират в огнеупорен сейф. Тези сейфове се предлагат в различни размери и стилове, за да се поберат във всеки дом и бюджет. Огнеупорните сейфове обикновено се предлагат за 30 минутна, 1-часова или 2-часова защита. Ако живеете в града, 1-часовият огнеупорен сейф ще работи добре. Ако живеете в страната, може да искате да инвестирате в 2-часов рейтинг на пожар.

Има богат избор от водоустойчиви сейфове, които ще предпазят ценни документи и снимки от щети от вода в случай на наводнение или природно бедствие. Предлагат се в десетки размери и стилове, водоустойчивите сейфове и сандъци обикновено се класират за най-малко 48 часа потапяне.