ENTR е интелигентно заключващо решение, дава гаранция за сигурност и защита срещу взлом. Използването на електронни брави се превръща в ефективно и все по -популярно решение.

Това са доказани механизми с подходящи сертификати и одобрения. Известни и уважавани производители гарантират високото качество и ефективност на моделите, които продават.

Едно от основните предимства на електронните брави е лекотата на използване, свързана с избора на начини за отваряне на ключалката. Съвременните електронни брави могат да се отварят с помощта на:

  • четец на пръстови отпечатъци;
  • код на клавиатурата;
  • смартфон;
  • ключ.

Скенерът за пръстови отпечатъци ви позволява да отваряте врати само за хора, чиито отпечатъци преди това са били въведени в базата данни. Смартфонът е устройство, което ви позволява да контролирате достъпа в реално време, да затваряте и отваряте врати с едно щракване или да контролирате пълното заключване. Използването на дистанционното управление позволява отварянето на вратата от по -голямо разстояние.

Ето как работят ключалките MUL-T-LOCK ENTR.

Електронният контролер MUL-T-LOCK ENTR е лесен за инсталиране продукт за модернизиране на съществуваща брава на вратата. За да направите това, просто премахнете съществуващия заключващ цилиндър и инсталирайте системата ENTR. По този начин имате контрол на достъпа в дома си.

С ENTR имате контрол над това кого искате да допуснете във вашия дом или апартамент, офис – без ключ. Достъпът може да бъде получен по няколко начина. Достъпът по желание е възможен чрез приложение, пин код, дистанционно управление или сканиране с пръст. В зависимост от това кой вариант ви подхожда, могат да се комбинират няколко опции.

Контролът на достъпа е възможен денонощно от смартфон. Използвайки приложението Mul-T-Lock за системата ENTR, вратата може да бъде заключена или отключена директно от таблет, смартфон или друго устройство с Bluetooth. Само вие запазвате контрол или преглед. И това е възможно денонощно – по всяко време.

Можете да създавате или дублирате виртуални ключове, за да отворите вратата с помощта на вашия смартфон. Bluetooth технологията е независима от мрежовото приемане. Съобщенията могат да бъдат получени по всяко време, независимо дали вратата е заключена или не.

MUL-T-LOCK ENTR- надежден, евтин

С технологията ENTR имате неограничена свобода да присвоявате свои собствени права за достъп. Подходящ за повечето видове и размери на вратите. Не е необходимо пробиване или окабеляване при монтаж. Благодарение на работата на батерията, системата е независима от мрежата и кабелите. Вратата се затваря автоматично.

Може да се свърже външен тъчпад или четец на пръстови отпечатъци (стенен монтаж). Те позволяват до 20 кода или до 20 пръстови отпечатъка. Системата може също да интегрира до 20 дистанционни управления. Дистанционното управление се интегрира самостоятелно в системата и може лесно да бъде премахнато отново.

Благодарение на акумулаторните си батерии, системата ENTR също е екологична. Те могат да се зареждат с помощта на зарядно и кабелно или безжично зарядно устройство.