Samsung SHS-G510 е електронна брава без дръжки за стъклени врати. Атрактивният външен вид няма да ви остави безразлични. Напълно опростено тяло без остри ъгли. Дизайнерската иновация на Shine спечели множество награди на корейския пазар.

Електронната стъклена брава за врата Samsung SHS-G510 ще пасне на всеки интериор и ще повиши сигурността ви, за всяка врата – от офиса до дома.

Прост монтаж, който не изисква допълнително оборудване и специални познания, ключалките не са причудливи за използване, електрическа бормашина или отвертка са достатъчни за монтаж. Бравата е универсална за всяка ориентация на вратата, с начин на отваряне както отвън, така и отвътре в помещението.

Опции за отваряне на заключване:

  • – кодиран: въвеждане на специален пин код или парола на сензорния екран отпред на ключалката;
  • – с карта: влизането се извършва чрез четене на информация от картата-ключ или ключодържател – след като се донесе до четеца;
  • – дистанционно: ключалката се отваря с натискане на бутон на дистанционното управление.

Монтаж на електронна брава за стъклени врати.

Извършва се бързо и просто. Ключалката се фиксира просто в края на вратата, след което се задържа сигурно на място благодарение на специалния дизайн на гумени вендузи и скоби (динамичен пружинен ефект). За по-сигурно фиксиране на ключалката може да използвате лепило допълнително.

Бравата се монтира от двете страни на вратата, (ляво/дясно), както и на врати с едно или две крила (трябва да закупите допълнителен модул)

Възможност за задаване на права за достъп

Заключването на Samsung SHS-G510 е много удобно и безопасно. Ключалката се отваря след въвеждане на пин код или  RF карта близо до четеца в предната част на ключалката.

Различни режими, осигуряващи богат набор от функции за електронно заключване:

  1. Режим Master Password – управление на правата за достъп за администратора на заключващата система или обикновен потребител. Администраторът може: да промени паролите, за да отвори ключалката, плюс да регистрира или изтрие RF ключ-картите. За потребителя остава възможно отварянето на ключалката, без възможност за извършване на корекции в програмируемата част на ключалката.
  2. Възможност за задаване на еднократна парола, тоест след еднократно отваряне на ключалката, паролата вече няма да работи.

Към днешна дата RF картите са най-надеждните, удобни и модерни в своята област на приложение, за да поддържат вашата сигурност и стабилност.

Бравите на Samsung SHS-G510 работят със стандартни карти ISO14443A. Това осигурява 100% защита срещу клониране на карти и липса на възможност за неоторизирано презаписване.

Премахването на карти от паметта е толкова лесно, колкото и добавянето им. Освен това RF картите са трудни за копиране, което ги прави още по-привлекателни. В случай на загуба, картите могат да бъдат изтрити от паметта на ключалката.

RF картата е малка и безтегловна, лесно се прикрепя към мобилен телефон, в джоб на портфейла. Можете да отворите ключалката, без да изваждате картата си, като просто докоснете външната страна на ключалката с портфейла, телефона или дори чантата си.

Бравите на Samsung са снабдени с високочувствителен Touch дисплей, той е покрит със закалено стъкло и издържа на силни удари, въздействия на огън, като запазва своята производителност.