За хората, живеещи в многофамилни жилища, карантината е изключително стресираща. Реалността е, че много от нас, особено тези от нас, които живеят в градовете, живеят в непосредствена близост до съседите си, а в момента тази близост може да се окаже по-опасна от всякога. За собствениците и управителите на имоти рискът е съвсем реален, за да защитите жителите си и да надградите пространството си, бихте могли да изпаднете в риска да загубите нови и настоящи жители.

За щастие можете лесно да надстроите своето пространство и да защитите жителите си със страхотните опции за достъп без ръце. Свържете се с нашият екип от професионалисти, от които ще получите идеални опции за достъпност за Вашето многофамилно жилище днес.

Ползите от надстройката сега

Може би се питате: „Вече предприех финансов удар по време на тази пандемия, защо бих похарчил пари точно сега, надграждайки пространството си?“ Реалността е, че финансовото напрежение, което сме изпитвали досега, е болезнено, но повечето от нас ще се справят. За съжаление не знаем кога ще приключи COVID-19 и ако не предприемете съответните стъпки сега, за да защитите своите наематели и собственици, можете да се окажете извън основния си източник на доходи. Защитата на жителите ви никога не е била по-важна и действайки сега ще укрепи доверието ви и ще повиши общата ви стойност на имота. Ето една от любимите ни системи, която лесно ще надгради вашата сигурност, достъпност, и лекота на използване от вашите жители.

Безконтактен комплект за влизане

COVID-19 се е разпространил като горски пожар в цялата страна, най-вече поради факта, че все още научаваме за това как се разпространява вирусът, къде живее и как да го лекуваме най-добре. Един от фактите, които са се утвърдили през всяка стъпка от тази пандемия, е, че е изключително важно е да ограничите повърхностите в контакт. Най-добрият начин да защитите жителите си и да ограничите цялостния им контакт с общи повърхности е чрез създаване на безконтактен вход във вашата сграда.

Нашият  безконтактни ключове е идеалният начин да позволите на жителите си лесен вход във вашата сграда, без да се налага да докосвате врати или дръжки на вратите. Той дори е напълно съвместим, достъпен за инвалидни колички и с напълно свободни ръце за хора от всички нужди. Тази цялостна система за влизане е издръжлива, лесна за настройка и напълно самоподдържаща се след кратка настройка, което я прави една от най-добрите системи за свободни ръце на пазара.

Свържете се с нас днес, за да получите правилното решение за сигурност за вашия дом.