Ако мислите за промяна или замяна на ключалки на вашия дом, апартамент  или нови бизнес помещения може да се доверите на нашите денонощни ключарски услуги в квартал жк Люлин 3.

Ж.к. Люлин-3 е квартал в северната част на град София. Той е микрорайон в най-големия квартал на територията на София – Люлин. Граничи с бул. „Царица Йоанна” и жк Люлин 2 на северозапад, с бул. „Добринова скала” на запад, с бул. „Захари Стоянов” и  жк Люлин 4 на югозапад, с бул.”Панчо Владигеров” и жк Люлин – Център  на югоизток.

Ако току-що сте се преместили в нов дом, първото нещо, което трябва да направите, е да промените ключалките на вратата. Може да искате да настроите бравите си така, че да отговарят на стандартите или да подмените ключалките поради повреда.
Денонощните ключари от Люлин 3 може да ви помогне в следните ситуации:

– Преместени в нов дом, апартамент или промяна на  фирмен адрес и трябва да запазят ключовите си пълномощия.

– Заключени врати

– Изгубен ключ или някой има ключ, който не трябва.

– Заключване, което е ненадеждно и може да бъде трудно за работа.

– Какъв тип заключване на вратите трябва да замените или промените?

Най-често срещаните типове заключване, които обикновено се намират в жилищни, търговски имоти, са следните три типа брави на вратите:

  1. Nightlatch (често наричана ключалка тип Yale)

С изобретяването на съвременния секретен патрон, компанията Yale променя завинаги индустрията за заключващи системи. Като един от най-старите международни марки Yale защитава милиони домове и бизнес сгради в световен мащаб.  В своята продуктова гама на алармени системи, дръжки за врати, автомати за врати, катинари, електронни брави с код, сейфове, антипаник ситеми, компанията регистрира редица нововъведения и патенти.  Яле е синоним за ключалка в редица страни по света. За всеки от своите пазари компанията разработва специализирани заключващи продукти. Използва се на предни / задни и други входни врати

  1. Секретни ключалки

Този тип заключване обикновено се монтира на вратата и обикновено се управлява от по-дълъг тип месинг или сребро тип флаг със зъби на края в симетричен модел.

Този тип ключалки се предпочита от застрахователните компании, тъй като това означава, че ключалката е тествана срещу популярни видове атаки за определен период от време. Което трябва да гарантира, че имуществото или бизнеса ви са сигурни, ако бъдат атакувани.

3. Eвро заключване

Този тип заключване е изключително популярен и се намира на много различни видове брави и приложения за сигурност:

ПВЦ
Алуминиеви предни врати
Дървени ключалки за многоточкови врати
Вратите на апартамента
Ключове, които задействат ролетни щори в търговските помещения
и още много други.

Евро бравите се предлагат в поредица от размери и нива на сигурност и различни завършвания, които да отговарят на приложенията и хардуера, които са монтирани или необходими.

Монтирането и смяната на всеки тип заключване само по себе си е рисковано нещо, особено, когато по невнимание може да изложите имуществото си на риск от кражба с взлом, ако поставите грешната ключалка или не попаднете на правилната ключалка.

Сигурно вече се питате и какви са цените при нас. Цените ни са изключително достъпни за всеки. Можете да се убедите сами, ако ни посетите и се запознаете с тях.

Нашите денонощни ключари от квартал Люлин 3 са напълно обучени и имат голям опит в тази дейност, разбирайки важността на проблема ви.