Запазването на лична и корпоративна собственост, защитата на офис площите и частните апартаменти са огромен брой брави. Всички те: От механични до електронни модели имат определени потребителски качества. Основният от тях е дълъг запас от време за работа.

Но трайността не означава – вечно. Проблемът възниква внезапно, обикновено с остър недостиг на време. Изходът от ситуацията е да се свържете със службата за отваряне на аварийно заключване с всякаква сложност. Денонощни ключарски услуги в София на най-добри цени.

Интегрирана услуга за отваряне на заключване

Нашата фирма се занимава с бързото отваряне на брави с предоставянето на цялостни услуги:

  • Осигуряването на достъп до помещенията, ако ключът е загубен, той се сгъва или механизмът за заключване е повреден, без да се повреди конструкцията на вратата.
  • Достъп до съдържанието на сейфа, независимо от нивото на сигурност на ключалките.
  • Авариен ключар и ремонт на ключалки, изработка на ключове.
  • Достъп до заключен автомобил от всяка марка и клас, като същевременно поддържа здравината на бравата.
  • Смяна на напълно заключващия механизъм или отделните му елементи, монтирани допълнително.

Ние осигуряваме денонощно отваряне на бравата във всеки ден от годината, реагираме на всякакви необичайни ситуации. Обръщаме особено внимание на конфиденциалността. Това е основният принцип, който е основата на нашата фирма. Само пълно доверие ви позволява да работите по препоръка от клиент на клиент. Ценим го, защото бизнес репутацията е и капитал!

Спешно отваряне на всякакви ключалки

За да гарантира отстраняването на всякакви неизправности, позволява на нашите майстори да имат точни познания за всички видове и класове брави в употреба и на нови модели, идващи на пазара. Ние постоянно наблюдаваме нови продукти и модификации, произвеждани от водещи компании по света.

Ключарите по аварийно отваряне на брави трябва да бъдат подготвени за всякакви изненади в работата на заключващите механизми, така че обучението на личния състав продължава.

Собствената техническа база за производството на различни устройства ви позволява да имате в арсенала всички необходими инструменти за спешното отваряне на брави от всякакъв клас надеждност и секретност.

Времето за пристигане за разговор при всякакви метеорологични и пътни ситуации не надвишава един час.

Отваряне на брави денонощно

По всяко време можете да се свържете с нашия дежурен и да се обадите, като предварително сте описали проблема и посочите точния адрес. Всички предимства, които се предоставят на всички клиенти:

Нашите професионалисти пътуват денонощно навсякъде в града, организирайки аварийно отваряне на всички видове брави, от обикновени брави до английски с висока степен на секретност, които не могат да бъдат отворени с пилот или изтласкване. Работим бързо с метални входни врати, брави, защитени срещу счупване, подсилени със стоманени плочи и завеси. Изработени от особено издръжливи сплави, които ефективно се противопоставят на пробиването, те бързо се отварят само с помощта на специален набор от инструменти. Постоянно предприемаме дори отваряне на врати, оборудвани с електронни заключващи устройства, което много специализирани компании отказват.

Ключарите имат богат опит, умеят да боравят със специално оборудване и да отварят всякакви врати: От вратите на вили с максимална степен на защита, завършващи със стандартни модели в апартаменти на многоетажни сгради. Спешното отваряне на брави предполага пълна подмяна на ларвата или на цялата конструкция, но в по-голямата част от случаите работата на заключващото устройство може да се поддържа. Следователно, свързването с нашата фирма е гаранция за качество на извършената работа и липсата на допълнителни надценки. Нашите цени са абсолютно прозрачни – можете да потвърдите това, като видите ценовата листа от нашия уебсайт SOFIA KEY .