Механични сейфове

Това е изпитаният и истински механизъм, който съществува вече повече от сто години. Основното предимство на безопасното набиране е, че ако редовно се обслужва (на всеки 2-3 години) от ключар, никога не трябва да има проблем с него. Основният недостатък е, че те се отварят, няколко пъти наляво, няколко пъти надясно, обратно на ляво и т.н.

Когато блокирането на набиране не се осъществи,  те се провалят, когато не се ремонтират редовно и може да заседнат. Ключът ще се опита да манипулира отворен циферблат, когато имате комбинацията, но когато това не работи, вашият сейф ще трябва да бъде пробит и циферблата ще трябва да бъде заменен.

Основни електронни сейфове (цифрови сейфове)

Евтини електронни сейфове за домашни сейфове. Най-често тези ключалки идват с един потребителски код и са много достъпни, когато имате кода. Просто въведете ПИН кода, понякога няколко допълнителни специални символа като символа # и ще го отворите. Така че те не могат да бъдат отключени, когато става въпрос за бързо проникване в сейфа, особено при спешна ситуация. Някои от тези евтини електронни ключалки идват с два потребителски кода.

Виждаме, че тези сигурни брави също се развалят. Когато циферблата не успее, проблемът винаги е във вътрешния механизъм на сейфа, така че сейфът трябва да бъде пробит, за да се отвори. Когато електронната сигурна ключалка се повреди, тя почти винаги е във външната платка. Затова можете просто да замените външната част на ключалката с нова и да отворите сейфа (паметта за кода на сейфа е във вътрешността на сейфа и няма да бъде засегната от тази подмяна).

Подобрения в електронното заключване

Налице са нови цифрови функции, които навлязоха през последните няколко години. Можете да си купите цифрови сейфове. Можете да си закупите сейф с желани функции. Ако замествате ключа за набиране, ще ви е необходим ключар, който да ви помогне.

Биометричен сейф за пръстови отпечатъци

Безопасни ключалки за сканиране на пръсти / биометрични

Не всеки  харесва биометрични ключалки, защо? На първо място, когато сте регистрирани, за да отворите ключалката, и  не приема сканирането. Досадно, но не и критично. Нашите ключари могат да решат този  проблем  като прекара пръст през скенера и ключалката ще се отвори!

Двойно електронно и ръчно заключване

Двойна електронна безопасна ключалка с ръчно блокиране на безопасно заключване? Защо не и двете? Двойните ключалки предлагат по голяма сигурност, за да влязат в сейфа, ако електронната ви ключалка не успее. Сега те са лесно достъпни и могат лесно да бъдат монтирани.