При съвременните условия на живот за престъпността все още има какво да се желае, което означава, че имуществото ви трябва да бъде обезпечено с всички налични методи. И в тази връзка винаги възниква въпросът за целесъобразността – кой вариант ще бъде най-ефективният и в същото време да струва сравнително евтино? Предлагат се видео домофони от ново поколение – с HD изображение.

Тя е надеждна и функционираща система за сигурност, чиято цена е много достъпна в сравнение с друго оборудване. Такава допълнителна система за сигурност ще ви помогне да защитите вашия дом, апартамент или офис от нежелано проникване навсякъде в страната и града.

Ако решите да поръчате AHD видео домофон или видео домофон с HD изображение, то ще включва:

Електромеханична брава (в зависимост от модела, който сте избрали), телефонно обаждане с инфрачервено осветление и интегрирана камера, както и високоговорител и микрофон за комуникация с вашия от посетители.

Видео домофоните HD (AHD) имат висококачествен дисплей, който ви позволява да видите изображението на случващото се зад вратата до най-малките детайли и осигурява допълнителна сигурност за собственика. Също така, в много модели домофони има функция, която ви позволява да записвате при повикване или преместване, като ви предоставя пълна картина на случващото се.

Във всички случаи получавате изображение на човека, който е дошъл при вас, дори ако в този момент не сте били у дома. Видео домофоните на врати с HD изображения се появяват у нас сравнително наскоро, но с всеки изминал ден те стават все по-популярни и печелят любопитството на хората. Това устройство по всяко време ще помогне на вас и на вашите близки да бъдат в безопасност и винаги да виждат какво се случва извън къщата.

Можете да закупите HD (AHD) видеодомофон и нашата ключарска фирма да осигури висококачествен монтаж и обслужване на клиентите при разумни цени.

В крайна сметка домът ви трябва да бъде непревземаема крепост, а нашата фирма е готова да помогне да защитите вашата собственост. Ние доставяме IP видео домофони и включваме инсталиране и поддръжка на оборудването, в резултат на което получавате сигурност до ключ, нямате нужда от допълнителни действия, просто поръчайте.

Видеодомофоните за врати непрекъснато се подобряват, следователно имат редица предимства под формата на нови функции. Това е съвсем логично, тъй като съвременният модел трябва не само да гарантира безопасността на наемателя, но и да осигурява максимален комфорт.

Вземете днес видеодомофони с HD изображение на врати с високоговорители, осигурете си спокоен живот! Не забравяйте – не можете да спестите от собствената си безопасност, а оборудването си струва да купувате само от най-доброто.