Бравата не се отворя – какво да правя?

Може да има няколко причини, поради които ключалката на вратата не може да се отвори. Но независимо от обстоятелствата, такава ситуация изисква добре обмислен подход на действия:

На първо място, трябва да се запази спокойствие и да се действа въз основа на текущата ситуация;

Ако ключалката работи правилно (ключът е изгубен, някой от членовете на домакинството се е затворил отвътре, вратата е затръшната и т.н.), трябва да се опитате да запомните дали роднини или съседи имат резервно копие на ключа;

Ако заключващият механизъм е отказал, ключът се е счупил в кладенеца или е спрял да навлиза към ключалката – трябва незабавно да се обадите на  денонощните ключари за аварийно отваряне, като посочите вашето име, телефонен номер за контакт, адрес за обаждане и предполагаемата причина за неизправността (ако е възможно);

Проверете наличността на документи, потвърждаващи за вашето пребиваване в този апартамент или къща;

Кое обаждане се счита за спешно?

Всяко отваряне на брави, което изисква незавно отреагиране, може да се счита за спешен случай:

  • При аварийни ситуации (дим, пожар, наводнение);
  • При комунални аварии (пробив на тръба, газопровод);
  • Ако в къщата е заключено дете, възрастен човек, инвалид;
  • Ако хората в апартамента са в опасност или е настъпило произшествие.
  • Аварийното отваряне на ключалки е приложимо не само за жилищни помещения, то се използва и за отваряне на врати на автомобили, офиси, гаражи, магазини, порти, порти, сейфове и др.

Как се извършва отварянето на брави?

Услугата за аварийно отваряне на ключалките на вратите е от често срещан характер – в тази връзка процедурата може да се извърши професионално от специалиститите на денонощните ключари. Ключарят преминава специално обучение и разполага с необходимото оборудване, благодарение на което вратата се отваря бързо и няма никакви неблагоприятни последици за имуществото на клиента. Като правило, в случай на спешно повикване, не минава повече от час от момента на получаване на заявката до приключване на процедурата за отваряне.

Цените на фирмата са достъпни

Фирмата изпълнява поръчки за аварийно отваряне денонощно и седем дни в седмицата. Осигуряваме изгодни цени за отваряне на врати и брави, гарантираме висококачествени и пълноценни услуги. Нашите експерти ще ви помогнат да отворите.